Kouluille ja päiväkodeille

Body

Museoiden ollessa suljettuna tarjoamme digisisältöjä ja palveluja verkossa: Oppimateriaalit

 

Opastukset

Koulumuseo Lagstad on avoinna tiistaisin klo 14-18 ja tilauksesta. Opastuksia järjestetään ti-pe klo 9-15 sopimuksen mukaan.

ENTISAJAN KOULUNKÄYNTIÄ, 60 MIN

Koulumuseon luokkahuoneessa pääsee kokemaan, millaista oli käydä koulua sata vuotta sitten Espoon ensimmäisessä kansakoulussa. Mitä aineita oppilaat opiskelivat? Miten opettaja ojensi tottelemattomia oppilaita? Miten koulunkäynti on muuttunut sadassa vuodessa? Suositellaan: Varhaiskasvatus (esikoulu), Alakoulu (1.-3. lk), 2. aste

Varaukset viimeistään kaksi viikkoa aiemmin Talomuseo Glimsin numerosta p. 09 816 27337 tai kaupunginmuseo@espoo.fi. Koulumuseo Lagstad on ryhmille avoinna sopimuksesta ti-pe klo 9-15.

Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus- ja koululaisryhmille. Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti, selkosuomi. Opastamme myös kielikylpyryhmiä ruotsiksi tai suomeksi. Varatessasi opastuksen, kerro ryhmäsi koko, oppilaiden ikä, päiväkodin tai koulun nimi sekä ryhmän vetäjän yhteystiedot. Erityiset oppijat ovat tervetulleita meille. Kerrothan ryhmäsi mahdollisista erityistarpeista varauksen yhteydessä.

Katuosoite:
Koulumuseo Lagstad
Vanha Lagstadintie 4
Lagstad hembygdsgård
02770 Espoo

Esteettömyys: Koulumuseon entisajan luokkahuone sijaitsee kotiseututalon yläkerrassa. Talossa ei ole hissiä.

 

 

SEURAA MEITÄ!

Facebook

Instagram

Twitter

Finna

Naapurin suusta -blogi