la 16.10.2021 12.00 - 12.45

Teatteri Taimine: SKRAJ

Lasten kulttuurikeskus Aurora, Teatteri Taimine - Järvenperäntie 1-3

Esitys siirtynyt toukokuulta lokakuulle 2021

SKRAJ on sukupolvia yhdistävä monikielinen konserttikokonaisuus, joka kertoo tärkeydestä saada olla oma itsensä. Pelot ja ennakkoluulot saattavat joskus olla esteenä tälle. Inspiraatiota sanoituksiin ja monologeihin on ammennettu kohtaamisista eri ikäisten ihmisten ja eri sosiaalisten ryhmien kanssa. Vähentääksemme ennakkoluuloja ja kulttuurisia kuiluja, laulut ja monologit esitetään ruotsiksi, suomeksi, arabiaksi, venäjäksi ja englanniksi.

Laulukonsertti soveltuu kaiken ikäisille, ja erityisesti  senioreille ja heidän lapsenlapsilleen. Konsertti on sekä koskettava että hauska.

 

Musik/Musiikki: Sofia Finnilä Texter/Tekstit: Silva Lillrank Regi/Ohjaus: CG Wentzel

På scen/Esiintyjät: Sofia Finnilä, Silva Lillrank & Veera Railio


~~ ~~~~

SKRAJ is a multilingual concert entity that connects generations and demonstrates the importance of being yourself. Fears and prejudice can sometimes stand in the way of this. Inspiration for lyrics and monologues has been drawn from encounters with people of different ages and social groups. The concert is both touching and funny.  To reduce prejudice and cultural divides, songs and monologues are presented in Swedish, Finnish, Arabic, Russian and English. The song concert is suitable for all ages, especially for seniors and their grandchildren.  

Tapahtumapaikka
Lasten Kulttuurikeskus Aurora, Meijeri
Hinta
Vapaa pääsy.
Ilmoittautumiset

Pakollinen ennakkoilmoittautuminen
Teatteri Taimine: info@taimine.fi / p.040 685 3939

Ikäsuositus
5-105v
Kieli
monikielinen
Kesto
45min